Каде можам да најдам сакоа, панталони за жени и мажи по прифатливи цени, но со добар квалитет. Сум слушнала дека се наоѓаат такви работи во забутани продавнички. Па ако знае некој/а со име и линк може да ме упати.
Тееее молааам ако најдеш каде, кажи ми се утепав од барање (Сега видов дека некој ти одговорил дека ја има во ла. Беше ли да ја ѕирнеш?)
Здраво барам идеи.. Правам на син ми крштевка да биде нешто со тесно фустанче или панталони било каква комб што мислете дека ќе одговара.. Со слики
Здраво, каде да најдам жолто едноставно фустанче? Да можам и сако над него да облечам, значи некое тесничко...
Дали некој знае кај може да го најдам комплетот освен од страната бидејќи прочитав негативни коментари?
Девојки каде можам да купам ваква сукњичка низ Скопјево каде има? Дали има во New Yorker? Каде би можела да најдам ваква или пак слична?
Сакам oversized тренерки и мокра ликра хеланки, ама да не платам луда цена. Ве молам кажете каде да барам. Хеланки видов во Luxe Fashion на фејсбук, ама би сакала уште некои да разгледам.
Пред месец дена земав ваква а скроз не ми текнува од кој дуќан, знам само дека во Сити Мол ја земав и најверојатно беше Котон или Теранова, а и во Страдивариус има вакви.