Барам да купам класичен костим (панталони и сако). Панталоните да се долги, а не 3/4 кратки доле. Исто барам и тексас јакниче со натписи позади.
Мене тие од My moda ми изгледаат претенки што мислам дури и тангата преку панталоните би се познавала. @buba4e89 Мислам дека е подобро сама да направиш комплет од материјали и бои што тебе ти одговараат. Тие што се квалитетни комплети обично се многу поскапи и доколку ги купиш одвоено цената е попристапна. Пример, во Bella.
Во групата Ѕид на измами од онлајн страни. А и вчера прашував за овие денес ми го одобрија постот. Веројатно се иста бранша. Другите фала ќе проверам на местата што ги препорачавте.
Женски внука ми ја видела една девојка на инста со блуза која многу и се допаднала. Би сакала да и ја купам но не ја наоѓам. Помош???
Девојки имате ли негде во Скопје видено долг цветен фустан со црна основа? Само да не е онлајн нарачка Вака нешто
Маичката е Jordan, во Buzz ги има. Можеби и во некоја друга спортска продавница во City mall најгоре.
Ја има во sporvision еве линк https://www.sportvision.mk/tekstil/8455665-jdg-jordan-ice-cream-jumpman-kids
Proveri butik Biljana Dracevo jas od tamu zemav pred eden mesec 1000 den mn ubav materijal i imase do 5 xl inace za majka mi bea i ona e 50+
Ти благодарам, но многу ми е далеку Драчево. После работа од Ѓорче додека да стигнам до Драчево и да се вратам ќе ме фати и полициски час и се
Праќаат по карго мислам. Ако не, Стружанка има прекрасни, квалитетни тренерки, околу 8 март купував 1500 денари беа