Не знам дали е прашањево поставено во соодветна тема. Но, барам онакви ленти од двете страни лепливи. За фиксирање на облека, градник. Во Sara fashion, jumbo нема и немам идеја каде да барам. Поитно ми е, не можам од AliExpress да ги чекам.
BARAM SAAT od Avon ako ima nekoj a ne go koristi ili ne i treba neka mi ponudi inboks samo od Skopje, samo da e ocuvan i ispraven pozz
Ваков модел фармерки? Сите што ги видов денес беа доле мн широки, а јас барам горе тесни доле пошироки но не баш звонарки ..
Девојки да не знаете каде можам да најдам исто вакво фустанче во оваа боја освен во бутик Сабе бидејќи таму се потрошени..
Aко не си нашла сеуште, во Меркур (Скопје) имаш убави и квалитетни италијански Dolomiti столици што се отпорни на надворешни влијанија
Azelea.mk Пред некое време го земав од таму, и да е потрошено имаат 10 слични врсти на истиот, мора да најдеш
Знае некој каде се наоѓа Djozefina Fashion Clothes бутикот? На фб ја видов странава има убави фустани. Локацијата не ми беше јасна баш, пишува Скопје дали е некаде на плоштад???