Здраво дали некој има видено вакви штикли на бит пазар ги има ама нема број.. каде да побарам ако може помош
Женски да ми предложите убав парфем за овој период. Но да не е скап. Можи предлози за некои од Авон или Орифлем, ама да сте сигурни дека е убав. Фала
Каде да најдам еднобојни широки панталони? Онакви како што се носат сега во лето. И по можност ако знаете онлајн.
Mana, Ffendi, Mymoda, Prestige Jetkosilver најди ги на инстаграм супер им се производите и приступачни цени имаат. Прават и по сопствен дизајн така да како што сакаш така ќе ти го направат
Во Кисела вода кај рампа, истите продавници се од бит пазар. Колку пари се? Јас барам вакви крем П.С. Имате видено некаде во Скопје поголем избор на бикини полутанга со пристапни цени? Само да не е Сара Фешн
И претходно прашував ама никој не ми кажа па пак да си пробам. Ваква сукња, било каде? Гледав во сити мол ама од тоа што видов баш ваков тип немаше, така што ако знаете би ви била многу благодарна .
Види во EuroAsia, Miss spice (мислам дека така се викаше продавницата во Рамстор кај менувачницата) и Mega fashion. За квалитет не знам, ама во Дуки Дасо има интересни модели. Мислам дека по 1090 ден. се. Таму изгледа не може да се купат одделно горен и долен дел. Ако барате такво нешто, знам дека порано имаше еден бутик Еми во ГТЦ на трети кат ама не сум сигурна дали постои сеуште. Во Ивери и бутик Различни можеби има.
Devojki, kade mozhe da pobaram klasichna crna/krem sandala so visoka tenka shtikla i tenki remchinja?