И јас сум ги купувала од една продавница за се и сешто карши женски пазар, ги има натаму на секој чекор и во различни бои. Цената им беше околу 50-60 денари од букет.
Девојки дали може да ми препорачате бутуци во Ск кај што може да се најдат убави фустани за мајка ми, ќе правиме свадба па и треба нешто за таа прилика, а да не биде долго и сатенско со монистри и сл.чуда
zdravo, kaj mozam da poracam ortopedski komotni papuci za po doma, ne mnogu skapi od koi ste vie zadovolni?
Девојки сте виделе ли некаде ваков тип на панталони/шалвари, но да не се премногу широки? Овие како на сликата ги имам, но сакам и други модели да најдам, но во принцип се прешироки..
Сликава случајно некаде ми излезе, да не сте го виделе зеленото фустанче некаде низ продавниците по Ск.? Не сакам да го порачувам од интернет.
Ве молам ако знаете, каде во Скопје има вакви летни фустанчиња (со голи рамења, а покриени надлактици), не мора шарени, може и еднобојни, поголемо бројче XL....
Здраво женски! Дали знаете каде можам да најдам селотејп за подигнување на градите (boob tape) некаде низ Скопје?
Здраво! Дали некој знае каде во Скопје може да најдам вакви или слични фустанчиња? Не мора да се тексас, меѓутоа тој крој да се
Дали некаде низ Ск. Имате сретнато вакви подлошки за чевли што се поседува наклонот по потреба? Да не е онлајн продажба само.
Да не сте виделе ваков модел низ македонските бутици? Гледам дека од истиот модел има само долги варијанти на повеќе места кај нас, ама ми треба баш ваков краток. Не е битна бојата.