Каде да си најдам фустан4е некое ама на ластик зш инаку мали се сите а јас сум подебелка, негде до кај коленици и да потенцирам во Велес
Да не знаете каде има џемперчиња какви било ама сепак убави но за ефтини пари ?? Лани ова време дадоа попуст во calliope имаше во разни бои и модели, да не бил некој скоро??
Има во Теранова ама се околу 800-1200 денари Баш прееска се мислев да си земам едно од 800, ама за месец дена ќе биде сигурно околу 500 денари, повеќе и не вредат онакви тенкички се
Тоа обавезно, еднаш-двапати ќе му намалат цена и секој втор ќе го има,и после ти иде да си пукнеш од мака Позната ствар
А знае некој каде да си купам во Скопје блузички по долги ракави и џемперчиња убави? нигде неможам да најдам убави сега за есен
Девојки може ли да ми кажете каде можам да си купам вакви чизмичиња во Скопје. Сакам да си имам вакви за оваа зима а и есен!
Ја видов вакви во евроазија имаше и тоа ефтини беа..... не ме држи за збор, не сум сигурна за висината на цената
Сакам ташна што ќе можам да си ја носам на школо. Значи да не биде ранец,ама не и некоја свечена ташна. Каде можам да најдам нешто такво? Плус треба да биде доволно голема за да ми собере се. И барам евтини,а удобни црни балетанки.
Јас сум од Охрид и купувам алишта од неколку бутици Авангард, О2Х, Паренцо........ а инаце одам на сопинг во Скопје, Битола, Грција.....
барам шорцеви вакви какви што се на аватаров со тоа џебовите излезени нанадвор и да се со некоја пристојна цена 700-800 денари
вакви не ми се верува дека ќе најдеш да купиш некаде, ама можеш ептен лесно да ги направиш само кратиш стари фармерки
Освен во NewYorker каде може да најдам ваков стил на ташна??Да е скапа по можност или ако е бар да е кожа. Без поента ми е да ја плаќам сега во ЊуЈоркер 1800 кога за тие пари на поуст купувам кожна..ениуан?
И јас барам нешто слично,ама се уште не сум видела..ваков тип на патиче класика кај нас може да има евентуално во Madness или Ex shop во таквите скејт продавници и во уште некоја..треба да се види..ако некој прошетал деновиве нека не извести! благодариме