Слично имаше во гтц во ламас 13000 мислам беше пред 3 месеци земав такво јас ама слични модели мора да има инаку бојата со светките буквално исти се
Кај може да најдам вакви пантолони? Ако е онлајн, само од сигурни страници да е, доста ме имаат сотрено за партали.
Каде се продаваат вакви јакни во Скопје? Гледам има онлајн ама не сакам да нарачувам така, сакам во живо да пробам и купам.
Прашањево не ми е за тука, ама ми е најактивна темава. Убав, ама стварно убав машки парфем..? Каде да најдам (не од каталог, сакам да мириснам) и предлози? Едит: @Andrejaaaaaa @urban_shop5 на инста.
Вакви ептен слични видов во Биана гтц баш пред некој ден, новите модели чинам им се слично, ако убаво гледам.
Ако си од Скопје, во Лептокарија видов вакво само подолго, побарај на инстаграм fairytale го имаат објавено. Да прашам и јас каде низ Скопје човек може да најде фармерки горе со врвка како машна тексас? Гледав citymall, ама за таа цена ќе си ги сошијам сама
Каде може да најдам вакви слични само малце пониски за да можам и на факултет да ги носам? На некоја онлајн страна ако имате заприметено бидејки не сум од Скопје, но да не бидат многу скапи.
Зависи која цена ти одговара. Така малку посоленки да речеме, ама препрепрекрасни се Келвин Клајн. Брат ми користи Зара, тие се така не толку скапи мене ми се преубави и тие. На него подолго траат, женските на мене не Мислам дека овој го користи