Пред некој ден бев во град на шопинг и да ви кажам многу големи попусти има . Во трговски во продавницата кај што беше Тејли Веил има мнооооогу голем попуст се е намалено блузички по 300 ден . Во Овс индустри исто голем попуст на маичките и во теранова .
Веќе секаде има ранци. Ако нејќеш многу да даваш пари трк до Битпазар, Зелено пазарче .. Новчаници и во маалска продавница ќе најдеш. Елит, Зелено пазарче, по бижутериите можеби има.
каде можам да си најдам балетанки ама гумени ги видов во грција и многу се јаки и многу ми е криво што не си ги купив,дали некој има видено такви во битола или скопје
Пред една недела видов во El Camino во ГТЦ , а и не беа скапи околу 300/400 дека има 50% попуст. Провери може уште ги има.
Mi se dopagaat mnogu sega gledam deka cesto pocnuvaat da gi nosat duri i vo leto cizmicki (beli,crni) so dupcinja izgledaat lesni za nosenje znae li nekoj kade mozam da najdam takvi i kolku e cenata? [mod-kirilica:28s42lrz][/mod-kirilica:28s42lrz]
да знаете има преубави ранчиња на Зелено пазарче бев вчера има во секој стил(мислам за секој вкус) јас си најдов за 700 денари преубав е а имаше и поефтини :up:
Мислам дека нема кај нас Spoiler бар јас никаде немам видено имам пишано јас во една друга тема, такви имам земено од Бугарија
Јас ги имам гледано низ Охрид по продавници во чаршија. Модна утка се, али ајде де. Не ја гледам поентата во тоа да носам чизми на плажа. Претходно ги имаше во Бершка мислам, нешто така.