Дали ви Waikiki има избор на зимски јакни, мали броеви? Или препорачајте ми некаде каде што има, во Битола конктетно. Фала ви однапред.
Во ФЛО мислам дека видов, во трговските центри ги има. Евентуално на Рампа продавничките, секогаш сум гледала вакви модели. Ја знаеш ли шифрата на тие од Зара? Не можам да ги најдам, само едни како пресечени. Ги видов и во еден бутик во Лептокарија, Fairytale Boutique.
Еве и јас да си ја пробам среќата тука после еден куп пробани капути. Наводно секаде ги има, ама ни еден ко тој што го барам. Сакам црн, долг (под колена) капут, малку oversized во ракавите и поквалитетен материјал.
Здраво женски.Овие патики ги барам на фб на инстаграм но никаде не можам да ги најдам.Ако некој знае некоја страна каде можам да ги најдам,нека пиши.
Здраво, дали некој може да ми препорача добро средство за чистење бели патики. Знам пред месец дена рекламираа на инстаграм средство што го има во ДМ ама не може да ми текне како изгледа. Доколку некој го има користено ако може да ми го каже името и цената на производот?