Разгледај ги овие може и да побараш на гугл за нив https://shop.arthurs.com.mk/index.php?route=product/category&path=116_355_357
Здраво. Ми требаат ниски штиклички наједноставни црни со не најтенка штикла...сакам да купам на Биана ама не ми се даваат по 3 4 илјади. Одамна еднаш на попуст видов за 1800, 2000 ама сега не знам каде би можело да има и каде да барам. Ако знае некој ?
Zdravo, dali nekoj moze da preporaca prodavnica za visoki (mazi i zeni), so na primer razlicni broevi za struk i dolzina na pantaloni?
Ваков модел капутче некаде освен Ла бутик да имате видено? Бојата не е битна. Исто ако имате видено на некоја страна капутчиња по пристојна цена пишете каде само да не се теди модел.
знае некој дали тие што продаваат наочари на зелено пазарче соработуваат со оптиките таму што се за наочари со диоптер??
Предлог за страна каде што би можела онлајн да најдам бралети? Досега сите убави модели што ги најдов низ продавнициве имаа само мали броеви.
Повеќето да затоа што самите тезги се уствари од оптиките. Сум купувала често и секогаш ми нудат да ми стават стакла во оптиката нивна што е одма наспроти тезгата