летни чизми имаше во Уникат во Битола,дали уште ги има незнам...видете на фејсбук имат страна инаку кај има некој џемперчиња така убај на попуст во Битола?
Леле за рамбовки нема потреба ни да прашуваш сегде има, а и плус сега се е на распродажба и сегде има попусти без разлика што сакате да купите. Дека при крај на сезона и се е многу ефтино негде и повеќе од 50% има попуст.. Ајде девојки сега му е мајката да си изнакупиме !
siva rambovka ima vo soravia vo edno novo butice OXY se vika omileno mi e posto ima i pogolemi brojcinja na 2 sprat e okolu 350 den se
А има уште попусти за чевлички Немам шетнато 2 недели а тогаш кога одев по 390 ден си накупив 2 пара балетанчиња и едни чевли
Девојки да не знаете каде има на попуст обична бела кошулка по долги ракави со тенко каивче(не мора да има каивче)?
Terranova, на горниот спрат ќе се качиш, по 400 ден. се... Највеќе има бели останато и по некоја кафеава
Девојки ај ве молам за помоооош, итно ми треба да си купам хеланки црни како лаковани што се, ги имам осмислено да ги носма на еден догаџај еве вакви... ако знае некоја феминка да ми каже каде можам да ги купам???
Во Miss Shoes има акција, се е по 500, и балетанки и штикли. Јас денес од таму си земав балетанки Spoiler се надевам дека си од Скопје, пошо не знам дали има у другите градови
Од оние алките, како метално синџирче и си редиш на него привезоци, срце, клуч, сладолед, ѕвезда, Ајфелова Кула, вамте, тамте... ?
^ Имаш во Авон.На попуст е околу 300,350 ден.Јас ја имам и си ја носам и како ланче и како алка.Си купив и привезок од Авон,ама си ги мењам привезоците.
Јас сум видела во Битола.. во бутиците за свечена облека можеш да видеш во Аполона .. или во поубавите бутици на Широк сокак!