Најчесто се наоѓаат во Ваикики ама можеш и да си купиш обична блуза и да ја однесиш да ти ја испринтаат со натпис по твоја желба
1.Кажете ми слична продавница на Shein со такви убави цени. @buba4e89 може ти знаеш 2.Кажете ми страна за долен веш ама да не се прескапи работите Ми треба танги нешто ама не еден пар 500-600 ден да е
Некоја членка бараше ваква јакна. N&N Fashion boutique- 2200денари. Ја порачав, не ми е прв пат да нарачам од бутиков така да сигурен е. Имаат бутик во Прилеп. И конечно најдов долга,се беа кратки што ги гледав.
Девојки, каде може да се најдат Christmas чорапчиња може и над и под колена, вака нешто како на сликава.
Kade moze da kupam detski papuci so ednorog ? https://www.google.com/search?q=uni...0HHWP4AVoQ_AUoAXoECAIQAQ#imgrc=Ka6lzWChBA7pzM Vaka nesto
Девојки каде да најдам дебели хеланки, си носам под фармерки, ми студи, ама убави да се, имам едни термо ама многу ме смачкуваат поготово позади , немаат рабови ништо и многу лошо ме прават..
И мене ме интересира ова, и јас го имам истиот проблем. Сакам хеланки под фармерки, ама ептен ме сплескуваат. Без хеланки ми е ладно, а хулахопки не можам да поднесам. Од каде да бараме убави термо хеланки??
Ќути јас како што сум слаба бетер ме прават, газот плескавица А тенки хеланки не ми го прават тоа, ама не ме ни греат..