Доколку не си нашла уште, поминав од калиопе во сити мол и видов бунда црна, кратка со патент. 1999ден. е.
Убедена сум дека не ми е прашањето за тука ама не можев да најдам соодветна тема. Каде можам да најдам персонализирани лампиони или баш таков лампион каде што пишува “Our first Christmas” или некои такви xmas cute работи?
Drugarka imase iznos okolu 800 denari i imase samo 60 denari popust…. Vidi covery shoes, vo kocani im e butikot ama stalno si poracuvam i kvalitetni im se, mozes da vides u vo molini. Fairytale Boutique na FB. Ima i vo bela boja samo zaboraviv da slikam( da napravam screen )
Здраво, доколку прашањето не е за тука слободно избришетего, но не можев да најдам соодветно место. Сакам да ве прашам вие што сте од Битола дали знаете каде се продаваат привезоци за на клучеви пооубави, а не многу скапи. Некоја страна каде што можат да се видат. Гледав во My Time но цените се превисоки. Убав ден.
Ako sakas najiskreno- do sega site privezoci sto sum gi kupila se ili od bit pazar, ili pazarot sto e kaj mene vo mojot roden grad ili vo grcija po tie eftinite prodavnicki po 1-2-3 evra. Za vaka proveri vo duki i daso. Kade ima na drugo mesto ne znam. Dzemperot ne znam, mislam deka e od zara i tamu deka moze da se najde, vidi na nivniot sajt, moze i vo posh na instagram da proveris. Pantalonite ili toa od drugata slika go ima na flowerfashiion_, prati im slika mozebi ke ti kazat sto tocno imaat. Isto proveri i vo shopigo.mk i na shoponlinemacedonia na insta. pantalonite isto moze da gi ima i na sheinmacedonia na insta.
Провери во бутик Вип од Битола е ама вршат достава до Скопје Инстаграм страната му е v.i.p.boutique_bitola