Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Провери во Словенија Спорт во ГТЦ :)

2. Amo.la.moda

Amo.la.moda Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    12
    феминки има огромеееннн попуст во Теранова ...се изнакупив денеска се е по 199 и по 129 денари..јас си купив 2 пара шорцеви едни сиви едни црни мекички се многу ..си купив една бела маичка сето тоа ме кошташе 600 денари. Мајка ми си купи 2 маички по прерамки за вкупно 400 денари..истотака си купив маичка по долги од преубав материјал марка Страдивариус од Еуроазија ја купив 399 денари ама е преуббавааа...девојки идете во град ке си изнакупите јас за 1000 си се опремив убаво :rofl:
    е исто така има и во Теранова накит за 30 денари и тоа преубав идете додека снема затоа што луѓево буквално се тепаа...јас си купив обетки со црни ѕвезди преубави се...имаше и ланчиња со срце па на него машњичка..имаше ланче па на него пишуваше LOVE...

3. Amo.la.moda

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    12
    имаш преубави во Супер Тинех таму се мислам 360 денари ама не сум сигурна за цената..а иначе има уште поубави на Зелено Пазарче 100% се поевтини а се поубави :rofl:

4. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Девојки дали некоја била во nike деновиве да ме извести за патичиња? фала. :*

5. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ееее јас бев пред недела дена најмногу . Нема попуст , патики под 4000 нема . Јас бев во тој во Рамстор горе што е :)

6. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    А барем има убави патики или...? :^) ако не во пума да видам,а има некаков попуст во пума?! те прашувам зашто сум тазе дојдена од одмор и неам многу многу шетано деновиве низ скопје btw фала ти многу :*

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.135
    Допаѓања:
    156.166
    На страна Дани,прееска успут и го видов спотот,јака и е блузата.Од каде,како,што?! Ако некој најде,види,да ме извести,амаааааааааа обавезно,сместа!Овој грб заслужува да биде прикажан пред пошироката јавност,кој видел знае и зошто,љубомора не ме интересира (се заебавам сега! :D ).Ама и панталоните не се лоши,јес да се обични и црни,ама не сум видела толку стреч до сега никаде или па толку сум гледала и за такви да ме известите!(а мож и хеланки се,ама ако бе,ми требаат црни,убави панталони,известете ме и за нив)
    http://www.youtube.com/watch?v=tgR17alOf1E

8. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Џемперчиња слатки?

Некое вакво ко анннни што го има постирано овде,а може и подебелко?Значи џемперче,ама да биде припиено до телото,си сакам такви.
    Сум се зажелела за џемперчиња,мерак ми е да си купам по некое :)
    moda-i-stil/modni-kritiki-za-hrabri-feminki-t4286/990.html#p313168

9. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.631
    Допаѓања:
    3.742
    Секаде има вакви џемперчиња низ градов, во ТРН, Еуроазија, Еко, Елите ( Ако си од Скопје секако :D )

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  10. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Не се ништо посебно во Најк :^)
    имаш од тие 6.0 али широки се тие..
    не иди во пума, поубаво од адидас земи си, пума верувај немаат никаков квалитет.. :)

11. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    да се надоврзам на муабетов ;) зборот ми беше за пума немој да купуваш од таму никаков квалитет немаат само џабе ке ги фрлиш парите а и сите сто имаат патики од пума што имам правено муабет сите се жалат на лош мирис на ногата и ја го искусив тоа па затоа викам чекај да си кажам :hai:

12. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    па да де затоа и викам најк или адидас да си земе, според мене поквалитетни се 100 пати од пума, не само што има лош мирис туку и се лупат одма патиките.. :)

На mops му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dreamer

Dreamer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2010
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    97
    Девојки, каде низ Скопје има вакви чантички ? :?:

Прикачени фајлови:

14. boomsha23

boomsha23 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    да не има некој видено кремасти балетанки обични така 500-1000 ден? :)

15. bleff

bleff Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    19
    бев пред една недела во најк (ГТЦ, Рамстор, Веро) нема нешто екстремен попуст како што кажа Душица повеќето се над 4000 . Ако конкретно си nike blazer mind нема никаков избор катастрофа ,а и другите кратките по еден два модели добри зависи до вкус. Единствено нешто ново сега да имаат донесено. Инаку на адидас во спорт м забележав доста попусти, а во пума класика тоа па тоа некако се исти модели се исти цени :)

16. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    лилит имаше едно време во работилницата на бојана неткова само не блуза него продолжуваше во фустан мн убаво ама цената беше лудо луда :) на др место не сум видела...а мн убаво а можеби може и да се сошие само незнам кој материјал би бил погоден на плетеница стреч можеби ако постои нешто такво...јас ќе го шијам решив :D

17. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    2.358
    Девојки ми требаат бели балетнки да не сте виделе некаде?

18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.762
    Допаѓања:
    25.032
    Иако е ептен рано, може ќе се сетите од лани или имате.. каде би можела да најдам ваква боја капутче за зимава?
    Прашувам од сега, ако е тешко да се најде, да си шијам на време..

Прикачени фајлови:

• look16_large.jpg
      look16_large.jpg
      Големина на фајлот:
      116,5 KB
      Прегледи:
      359
  19. getting.started

getting.started Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13

hmmm.. not yet :(
    ПРЕУБАВИ СЕЕ! :inlove:

На Mimi123 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Amo.la.moda

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    12
    има преубавиии во еко и елит во ГТЦ јас сакав да си купам и мислам дека не се воопшто скапи сигурно се до 500 денари :rofl: