Реално и од продавница кога купуваме не може да знаеме дали ќе пропуштат или не. Чизмите на Шродингер се тоа Ако пак се погодат 3000 ден. не се многу за убави чизми, вака убави и удобни изгледаат, плус одат на сѐ во овој период. Чекаме импресии да пишеш
Фала ти, се надевам ќе се погодат, ќе пишам секако а на изглед убави се дури и за со зимска суќна,џемпер итн убаво личат.
Чизми за снег имам забележано по овие продавнициве за чевли на Рампа како Џани Џани на пример, по 1200-1500 максимум. На лик не се лоши ама за квалитет не гарантирам, не сум земала. Се зависи од тоа како ќе ти се погодат. Сега има попусти, разгледај ги сајтовите за спортска опрема.
А, каде да најдам бунда онлајн има знам лани и по 30/40 евра, се разбира не природно крзно? Знам обично има на некои страни од Косово, што вршат достава до Македонија, ама не ми се појавуваат сега кога требаат?
Ve molam preporacajte mi online strana za naracka na sminki poeftini zosto vnuka mi gi zema moite pa da i zemam poeftini da ne gi koristi moive
Не знам за онлајн ама има по Космо/ДМ/Еликсир брендови на шминки што се поевтини (essence, catrice, she, aura, golden rose). Според мене подобро земи и такви некои од продавница што се евтини ама и со проверен квалитет.
Стигнаа чизмите. Бројот е точен, удобни се и топли, долу се како ребрасти се надевам нема да се лизгаат на снег. За водоотпорни не знам се стопи снегот додека ми стигнат Ама вака цврсти изгледаат
Здраво, кој може да ми помогне каде можам да најдам капут на брендот Амор (Кочани). Во ФИА Фешн (спроти Тутунска кај Рамстор) бев, немаат повеќе од Амор производи. Ако некој знае некое друго место може слободно да го сподели ( не мора да е само СК) Фала