Пред околу 2 месеци нарачав два пара преубави и квалитетни чизми од Online Outlet Shoes.mk. Ниски за 490, високи за 790 ден. Разгледај на нивната страна на Фејсбук каде имаат на постови 60+ слики, можеби сеуште имаат попусти. Конкретно на други страници можеш да разгледаш и на Molini Shoes и PERSIN. Waikiki, https://superstacy.mk/
Хеланките се 1.690 ден и тоа од Waikiki, шо материјалот според мене воопшто не им е квалитетен. Извини ама за таа цена ќе си купам од Oysho далеку по квалитетно, а сега и имаат намаление. Имаат намалени хеланки од 899 ден, а претходна цена им била 1,290 ден
Нема потреба да се извинуваш си кажа твое искуство, јас си кажав мое искуство. Не знам каде во Waikiki има толку скапи хеланки кога јас моите од таму не ги земав за повеќе од 750-800 ден и еве сеуште сум задоволна од материјалот и квалитетот. Не знаев дека Oysho сега имаат намаление. Ако ме носи таму патот може ќе разгледам, фала ти за предлогот.
Сега видов и јас на линкот што го имаш постирано, отварам и се шокирам, некако претерале. https://www.oysho.com/mk/ еве ти линк ако ти фати нешто око
Знам дека не е соодветно прашањето за тука, но не најдов тема "каде да купам ?" во делот за лице,можеби и таму треба една ваква да се отвори Некој да ми предложи добра baking powder за лице? Не знам дали ги има кај нас baking powders на Револушн? ...
Каде можам да најдам капутче до 3000 ден да не е oversize И еднобојни блузи секојдневни за под капут или мантилче
Убави и палта по пристапни цена види на страната на Зара ако си погодиш број, имаат сеуште попусти. Блузи со убав материјал а евтини имам порачувано од боотрелло, имаат некои брендови како s. Oliver и сл.
Здраво женски! Се извинувам ако сум надвор од темата, но не најдов посоодветна. Сакам да ве замолам да ми кажете доколку познавате некој што изработува обични кутии од картон по мерка. Инаку прашувам за поголем број на парчиња. Ве поздравувам!
Zavisi od kaj si, ako si od bitola vo Strong vo carsijata i ne se skapi 900. I vo Della mozis da najdis ama se poskapi 1200...