Дали некој знае зошто новите патики во Buzz се достапни само во продавниците, а не онлајн? Ќе бидат ли наскоро достапни онјлајн?
Ми треба поголемка чанта за факултет со попристапна цена идеално би било онлајн да нарачам, предлози?
Да не има некој што ќе оди City mall вечерва или утре наутро, конкретно во Stradivarius, и би сакал да ми провери дали ги има едни кондури? Во East gate ги немаше, а не ми текна да ги замолам да прашаат во City mall… Бескрајно ќе ви бидам благодарна
Знае ли некој каде има вакви модели на фармерки,баш како овие sвонарки,во тексас боја, и ваков елек само во црна боја? Дали некоја има видено по онлајн страни или било каде?
Ne znam dali prasanjeto e za tuka, no ako ne e ve molam nasocete me vo koja tema da go postavam. Dali nekoja od vas znae kade moze da najdam vakov komplet ma sako i pantaloni? Da mi pratete link od prodavnica isto ako moze.
Има ли некаде онлајн да порачам потсуќна за фустан. Фустанот ми стигна ама премногу е проѕирен, не знам на друг начин како би го носела.
Зара,бутик Сабе или бутик Стефано од Охрид. види во Лиска зелена боја и комплет панталони со сако има во Зара (само без исечоците од страна).Некаде на инста видов и со вакви исечоци,ако пронајдам каде ќе ти пишам деф. Зара другарка и презадоволна е Бонати или Екстреминтимо labelune - east gate mall bonati,extremeintimo,lisca во моментов нема види зара
Каде низ Скопје можам да најдам oversized сакоа (xxl), освен во Зара? Јас и сестра ми и презадоволни сме. Квалитетни и уникатни.
Имаше нешто слично во Ламас, Дарлинг-Тетово и Парис-Прилеп... провери ги на фб ги видов сликите Некоја да сретнала ваков сличен модел на фустани некаде? Овие ги има во Косово ама реално многу ми се скапи, па сакав да најдам нешто слично кај нас, ако воопшто има..