Каде има убави бели кошули во Скопје, ми треба за сликање за табло, значи за еднаш само, видов во my moda, немаат, во New York, имаат ама таму не можам број да си најдам затоа што сум ептен слаба и ми стојат како вреќа.. Некое друго место?
Од каде да купам квалитетни тренерки но да не се со фејк лого? Не ми е важно да бидат брендирани, само да не ми избелат или да ми се направат топчиња. Може и со нарачување доколку ви се проверени. Ги пројдов веќе спортскиве продавници (sport m, sport vision, sport reality, d sport)
Има еден бутик исклучиво за кошули во различен модел и баш се во светли бои (бели, сини..) малку подолу од центар бар.. провери таму.. искрено не знам како беше името на продавницата ама одма ќе забележиш по излогот. Делуваат убаво и во материјалот и во моделот
Albatros, скапи се многу тие, од 1500 денари нагоре им се кошулите, а како што кажав, мене ми е само за еднаш затоа што не сакам да носам бело а сега поради наметката мора да е скроз бела кошулата.. Не би дала само за еднаш да носам нешто толку многу пари..
Барав на Али.Една си нарачав препрејака е, деновиве пак ќе видам.Тогаш кога пишував немаше ништо..суша Сега може има.Неам отворено Али со денови, вето си стаив Фала ти. Ќе ѕирнам
Епа може и да земеш некоја поефтина поширока па позади со штипка ќе ја фатиш..така правеа многумина Посекако нема да се гледа а ќе се затегни
Не видов дека имаат тренерки освен едни црвени 3-4 модела се Ние позајмувавме за табло, штом ти е за еднаш, зошто да не позјмиш од некоја другарка или роднина
Еве тука имаш оригинал со шиено лого , а цените се пониски https://instagram.com/trenerki_333m?utm_medium=copy_link