Каде да најдам клот, кратка, црна кожна сукња, ама без шлиц (или минимален), без копчињa и такви некои непотребни работи?
Od koja strana da naracam puma maski patiki od novite modeli x ray taka nesto se vikaat... vo mk ima do br.46 a mi treba 47,5
Јас имам купувано, мн се убави и удобни. Ако си од Ск имаат продавница спроти citymall веднаш до кладилницата.
Каде можам да најдам вакви некој панталони во различни бои? Не мора скроз исти важно вака некој пролетни пошироки да бидат.
izborov za nad br.46 dali dva para se naoga kaj nas, haos.. dogovoreno ako najdam dobar sajt i siguren prakam
Не знам дали си била да гледаш. Повеќето им се ептен џиџани, но и долги со долги ракави и напред затворени. Најмногу се наменети за покриени жени. Се наоѓа по некој модел, но избор некој посебно нема.
На главната улица на Бит Пазар има една продавница имаат убави долги фустани, не би требало да се изгор скапи.
Јас купив од Sinsay во EastGate, но пред два месеци. Имаше повеќе бои. Види и во Теранова и Амбар, сум видела таму.