КАрши МОТИВИ во ГТЦ има една продавница за облека ич не ми текнува како се вика, ама така за постари е (одма карши мотиви значи ) таму има и ташни и каиши машки имам гледано убави.
Дали некоја приметила продавница за трудници на потегот од мавровка до женски пазар? Ми требаат онакви труднички панталони со ластик кај стомакот или евентуално некои тренерки кои ќе бидат поасолни за носење и во јавност Обичниве панталони почнаа да ми откажуваат послушност па морам да се приспособувам кон ситуацијата
За овој потег не знам ,ама во Буњаковец во трговскиот доле има панталони и фармерки за трудници од 1600-2400 денари. Има голем избор !
Оддамна веч си барам салонки на платформа, ама цаканки. Си купив едни ама сега ми се премногу гломазни за мојата нежнотија Барам нешто вакво: а може и нешто вакво: Значи, во мотиви ги има салонкиве, знам, ама последен пат коа бев беа 50е. Сакам нешто поевтинко, ако е изводливо Каде да се упатам?
девојки, сте биле скоро во адидас? ми требаат тренерки... ај некој ако знае нека каже како се движат цените фала
znae nekoj dali ima popust vo adidas na paticinja? a sakav i ranec da si kupam isto taka adidas ama ne znam kako se dvizat cenite pa ako moze nekoj da mi kaze...
Мис Спарк значи иста таква нијанса Крем видов денес во онаа продавница за чевли карши кино милениум во ГТЦ. Околу 1000 денари беа
фармерки.. сите ми се смалени во период од еден месец тоа значи дека многу сум "ослабела" ..не не сум ДЕБЕЛА ама поправена сум иии сега немам фармерки што комотно ќе го соберат моево га*е значи треба да купам нови,и барам од вас мили феминки да ми кажете кај да најдам квалитетни фармерки(цевка да се по можност)?!и да се убави нормално.бај д веј од скопје сум.
Има нешто останато асално низ трговскиов теранова, евроазија, бодилајн, или се на се крпи преостанаа? да не одам за џабе?? грлсс??
теранова own: освен ако сакаш некои кратки пантолончиња, фустанчиња.. евроазија новата знаеш кај е? горе кај теранова во таа зграда горе по скалите и ќе видиш кај што завршува детското на теранова има евроазија, е таму имаат убави јакнички маици итн..
значи ми треба.... ( уф што све ми треба али морам да го скратам списокот ) Како и да е значи ми треба фармерки.некои убави али ефтини ( нормално ) И дали сте виделе такви како со висок струк знаете ? и исто така барам веќе некое време убава кошула.значи не онаква како за на работа туку оние преубавине такви нешто како ова... и слично на ова...
Вчера шетав по бутици( Теранова, Васидора, Ароу и Едвард) и има супер алишта и аксесоари од колекцијата есен-зима 2011/2012 е сега не се на попусти ама ме оставија подзината тоа сигурно
Широки фармерки (не ѕвонарки туку онакви раперски) и некои цевка, ама да имаат многу мали броеви заштo ноџињава ко стапчиња ми се мене. (зборувам за тие цевката..) Шалвари, интересни дуксери и кошули ама не карирани, онака во една боја или со линии. И обична црна врска. Каде би можела да ги најдам овие работи по попристапни цени?