Некој што зимал од мај мода вакви да ми каже нешто ми треба ако сака во ЛП или тука сеедно Скроз обична, памучна? Види во продавничките стружанка и таков стил ако сакаш баш обични
Амбар. Имаат и цени напишано (според мене најреални за да секоја може да си дозволи), многу културни се при пишување, брза достава. Исто, добар квалитет нудат. Ѕирни ги.
Вакви блузи е најтешко да се најдат. Се некој шарени, со цветови, со широки ракави, со чуден крој да не можеш прслук да облечиш ко јас да сум Кендал Џенер и без прслук ќе шетам со блузата. Стварно не можам да најдам обична блуза ко за секој ден, и тоа веќе неколку години.
Истиот проблем го имам долго време,затоа пишав тука Кај што нема, па кога ке видам некоја најобична над 1000ден а се гледа дека ке се развлече после прво перење .. Ужас @Anie93 супер се хеланкиве, убав материјал се
Во ГТЦ на 3 кат имаш за фустани бутици, поминав вчера баш, и доста голем избор имаат, не ги паметам како се викаат, ама има 3-4 бутици сигурно само за фустани..
Да ама повеќе за летни вечери нешто. Тексас јакничка можеби? Го носам со светли шорцеви и нуд сандалки, затоа..
Освен ако не е бела јакничката во глава не ми иде со тексас... имаш и кратки мантилчиња ако не си за долги...