Фармерки какви сакаш има горе во ГТЦ во Елит или Еко Шопинг. Јас од таму си купив пред да почне школскава година светло плави фармерчиња за 800 Таму ги има сите работи што ги има во скапиве продавници но со попристапни цени. Посети ги двата и изнакупувај се. П.С. Јас од таму си купив и една подолга маичка со црно-розеви линии , 300 ден. беше. Многу ми се свиѓа, има мало џепче на страната Ја обожавам!
Саатче за секој ден за на школо? Без циркони,светки и такви глупости. Мало обично саатче,некоја неутрална боја,па да можам да со го носам со се И да заборавив да биде кожно/лажна кожа било што.. Од Скопје сум. Вакво нешто...
па и двата се на своч но од машката колекција едниот овој долу е 4600 а другиот 6000 ден а ако сакаш поефтина варјанта иди на битпазар ке најдеш за 300
Дали некаде низ Скопјево сте виделе слично фустанче како првото на сликата .[attachment=0]the-kardashian-sisters-present-little-black-dress-mini-collection_0_0_0x0_400x627.jpg[/attachment
Каде да си најдам убави и ефтини балетанки ??.. Сакам еден пар црни и еден пар тегет Никаде не можам да најдам Ааа да, да бидат и некоја солидна цена.. Некој ?!
Во Авон моментално има лилаково ама лошото е што оди како подарок со парфем Еве ти линк 16/17 страна http://avon.com.mk/brosura.htm А ако сакаш поефтина варијанта било кој бижутерија во Ск Имам гледано преубави за 400-500 ден
Саати каков бит пазар, бар јас кога сум гледала има од грди погрди модели. Ама затоа низ бижутерииве АБ, Ботони, Софи, низ ТЦ Бисер има 10 бижутерии со саати, во ГТЦ има 4 во подрумот само. Прошетајте не се скапи од 300 до 500 за убав саат. Јас лично од Авон никогаш баш никогаш не би дала пари за таков саат со набилдана цена.
Ќе се согласам со тебе, немој никако да си земала ни саат ни било каков накит или ташна од авон, ај што ке ги платиш поскапи ама квалитетот им е 0. Знаат некогаш да дадат убави на изглед производи ама по кратко носење се менува бојата без разлика дали е саат ланче или чанта. Јас така се залетував давав голема сума на пари за накит и чанти од авон ама се откажав бидејќи со секој производ се уверував дека не вредат за ништо П.с. И предложениот саат од авон ама баш ич не ми се свиѓа, ке си најдеш 100 пати поубав од овој
За сите од Прилеп и околината , во A&V Jordan има голем попуст веќе долго време се на пола цена е .. има преубави пантолони, фармерки од , секојдевни маички, по свечени истотака.. фустани секакви свечени и секојдневни , многу е ефтино а убаво
Да ве прашам каде во центар освен во ГТЦ има продавничка на Вини-текс Виница? Или пак да ми посочите некоја слична која држи памучен машки и женски долен веш од наше потекло? Благодарамм
Девојки ОЧАЈНО сте ми потребни.За околу пола месец ми е родеден.И сеа ги знаете оние делови коа нешто сте си замислиле што да носите...Епа мене ми треба онаква како оние црните ТЕСНИ сукњи знаете?оние кои ви ги истакнуваат облините...нешто како ова али мене ми треба КРЕМ БОЈА тОА е и проблемот...Ве молам...давајте совети...кажувајте продавници...но само во Скопјево =/
Имаше во Њујоркер, 1000 денари беа, мене ми се допагаше, имаше и на крем се мислам... провери си... ама е пократка од оваа, ама мислам дека знам што сакаш, и во Страдивариус(Еуроазија), мислам дека би имало, јас имам таква црна, моја другарка крем, а ги купивме од грчка од страдивариус минатата година, па погледни