А ваков фустан сте виделе ли некаде? Што и да ми се допадне или нема моја величина или воопшто го нема моделот
Дали можеби некоја знае како се вика бутикот за фустани на трет спрат во Гтц, скроз на крај од страната на плоштад?
Битпазар има секакви бои и ваква имаше види во тоа јани и белла едно до друго што се https://www.fashiongroup.com.mk/kozna-jakna/300505-kozna-jakna
Види на фб да не мислиш на бутик Дона или Прагма. Не можам да се сетам кој е на крај, само на овие два знам име.
И за бутик Прагма ми заврши работа ни тоа не ми текнуваше . Овој што го барам е одма до Прагма ама не заприметив име.
Женски, дали во Zara се уште ги има овие фустани? На веб страната ги видов уште пред еден месец дека ги донеле.
Здраво девојки. Каде да најдам хеланки од оние што се носат сега доле скинати од напред или странично, како со скинат раб? Нешто како на сликава од зара но тие ги нема веќе..
Ако имаш широка нога не се удобни воопшто. Мајка ми со широка нога, што се не проба не попуштаат и така и стојат. Ниту мене не ми се удобни, некако ептен крути ми се. Кај нас па и дека нема продавница мораше онлајн и се зафркнавме.
Butik Butterfly Kumanovo, вршат достава низ цела Македонија. Јас нарачав баш такви од таму пред 2-3 недели и ептен сум задоволна плус и цените им се ептен прикладни.