Дали некоја има нарачано ваков корсет? Ме интересира дали луѓе со големи гради можат да ги носат? Премногу ми е мерак да си нарачам, ама имам огромни гради и не знам баш дали би ми чинел и стоел добро.
Каде да го најдам фустанов онлајн по нашиве бутици по можност во оваа боја, само не црвена таков имам.
Здраво, каде би можела да најдам црвена кошула да има бр Л и да е памук, не лен ( во зара имаше црвена лен, за таа знам)
Ова е познатото чантиче на Зара, јас лани летото таму си го земав. Мислам дека и сега скоро имаа вакви само можеби друга боја. Ако купуваш не би ти препорачала да купуваш по локалниве бутици или онлајн од страните по ФБ бидејќи квалитетот е катастрофа. Како од хартија се а синџирчето наместо метално е пластично. Можеби се доста ефтини но навистина не се убави воопшто.
Слично земав од N&N fashion ѕирни види. Јас го имам од Зара исто зеленово,и имам земено портокалово од Mymoda. Тоа од Зара е поквалитетно односно ланецот е потежок,а материјалот е поцврст за разликата од тоа во Mymoda.
девојки некој да не видел вакви сандали во некоја продавница низ Скопје? Битно ми е штиклата да е тенка... Само да не е пејџ со достава, оти сакам да ги пробам, милион пати сум се зафркнала со големини, сите имаат различен калап
Во Биана има ваков многу сличен модел на сандали со тенко ремче. Можеш да провериш таму дали ќе ти се допаднат.
Во Carnival во East gate го има истиот. https://carnival.mk/mk/product/k464a-up112/ Каде може да најдам вакво фустанче само во различни бои цветно, омбре само да не е црно?