Јас имам порачано, за 3 дена пратката пристигна. Нарачав 5 парчиња и од нив само едно носам. Во живо се поразлични.
Имам видувано тука, сега не знам дали имаат. https://instagram.com/marabella.official?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Здраво, дали знаете каде може да се купат конфети во боја за откривање на пол и место каде би ми направиле балон/кутија за откривање пол, супер би било и цена ако знаете Ви благодарам
Побарај ги балон твистер прават такви балони а за цена искрено не знам. Каде можам да најдам убави свечени фустани големи броеви во Ск? Освен енџел.
Здраво ја прашував во балон твистер 800 ден беше кутија плус балоните по 100, на крај решив да си направам сама со кутија од маркет, купив хартија во боја и бел хамер, балоните ми ги направија и ми ги ставија внатре во балон магија во гтц, многу поевтино ми дојде, еве ја како излезе
Дали некој користел Twist and Shake термос? Видов во аптека дека е за бебиња ама ептен ме примамија пастелните бои. Дали вреди за тие пари, околу 1300 беше? Каде може да најдам на друго место термос во пастелни бои?