Имаше една продавница за долна облека во Тетово и во Беверли мислам отворија дуќан, дали знаете како се вика?
Каде низ Ск да најдам градник без прерамки ама што ќе ги држи градите? Имам големи гради и треба да ги држи, за свадба ми е..? цена отприлика?
Тешко без прерамки за поголеми гради, ако не ти се цврсти самите гради. Јас еве во неусоешна мисија сум да најдам цврст градник големо бројче со подлабока корпа за кога ќе играм да не ми искачаат. Во соблекувална кога пробам си подрипнувам Lisca, Intimissimi, Tezenis, Yamamy не најдов. Од Bonatti ќе си земам најкласично моделче што си носам, а барав нешто поубаво и на лик да ми е
БЕЛА наметка за плажа? во Њу Јоркер видов, ама 1000 мислам беше, сакав да падне цената малце, многу ми е за наметка.Иии на уште едно место знам видов у Сити мол, ама ружна беше и дебела. Може и маалски бутици да се, или на интернет, само кажете ми кај сте виделе-низ СКОПЈЕ
А на битпазар да видиш? Сигурна сум дека ќе најдеш, плус и попристапни цени. Ваикики имам видено ама не запамтив цени.
Најголемиот дел се околу 7.000, некои на попуст што ги имаат се околу 4.000, а дел им се по 12.000. Мислам дека генерално тие се цените.
Здраво, дали имате да ми препорачате некој што патува до грција и прима нарачки, конкретно од h&m home сакам да порачам нешто. Фала ви
Ваков фустан да не сте виделе некаде (со нарачка - онлајн)? Не ми се текнува од каде си го направив скриншот.