Кажете продавници каде има убави штикли? знам сеа дека секој со својот вкус..али сепак.. конкретно барам некоја убава црна штикла не многу висока..средничка во Скопје да е и по можност центар..
Јас планирам утре да одам за Скопје. Дали знаете од каде можам да најдам женска кошула, или боди кошула или било каква убава кошула ? Нека биде центар или Веро пошто не го познавам убаво Скопје, и ако може да ми објасните каде се наоѓа таа продавница.
Кога бев во Котон во Рамстор имаше навистина интересни работи, а за попуст не се сеќавам дали имаше..
Значи многу ми треба информација...кој налетал/ќе налета, да ми пише, замолувам -Најобични фармерки, со низок (не мора многу) струк, класични, без ликра по можност, светло плави, како избелени, цевка прави, евентуално малку да се стеснуваат надоле. Ве молам. Цена небитна, само да се екстра фармерчиња, ко оние порано што ги носевме
Девојки дали знаете каде можам да најдам вакви чизмички?! Било каква боја, само да изгледаат како овие. И ако може да ми кажете одприлика колку се движат цените на ваквите обувки?
Bujrum. Vo. Kavadarci jas lani si kupiv,sivi vakvi ama gore imaat remce edno,so. Platforma se I cinea 1200den
За жал кај нас нема да најдеш вакви. Овој модел е на Jeffry Campbell и ваквите чевли се движат од 120 долари па нагоре. 160 долари 170 долари 195 долари 160 долари 160 долари 120 долари Ако имаш некој во странство, па да ги нарачаш и да ти ги прати.....
Нема да најдеш вакви чевли во Македонија барем сезонава. Нема шанси. Овие се инаку од Јeffrey Campbell негови колекции, засега нема имитации по ефтина цена. Чинат околу 150/200 долари просечно. Имаш продавница во Атина најблиску. http://www.jeffreycampbellshoes.com/ Во секоја чорапара Санда, Пенти... Вчера видов многу убави во Њујоркер фармерчиња, иначе Тејли Вејл имаат супер колекции, јас барав пред 2 месеци фармерки ми требаа хитно одвај најдов, ама затоа сега гледам во новиве колекции има многу фармерчиња.
Во сабота сум на свадба (кај не многу блиски луѓе) па ми треба фустанче,не претерано свечено, до колена должина? Предлог кај да барам???
Незнам конкретно да ти кажам али ако си од Скопје побарај во Гтц има една мала продавница до Спрингфилд мислам дека е не и знам име, таму сигурно ќе најдеш или во body line на приземје што е ама тука ти се поскапи
ПОМОШ! Каде да најдам ланчиња со долг но тенок ланец и некој убав привезок, слични на тие од Ацсесорисе ама несакам толку скапи..
Каде да си најдам хеланки, темно кафени ми требаат за со кошулка, порано знам имаше во евроазија ама денес бев и се некои светкави беа, некои безвезе бои На друго место има, со пристојна цена?