Дали и каде можам да најдам или порачам онлајн refill масло за ваков дифузер? Имам многу празни шишенца што не сакам да ги фрлам, сакам да ги користам пак.
Не успеав да најдам само течност на нивниот сајт. Само комплет стакло стапчиња и масло. Јас барам само масло за во мои стаклени шишенца.
Не се разбирам баш ама види овде, ако се такви. https://instagram.com/fengshuibuddhashop?igshid=YmMyMTA2M2Y= Spoiler
Не, ова на твојата слика се етерични масла, во овие освежувачи има етерични масла да, меѓутоа измешани со други масла и алкохол, отприлика до 15% има етерично масло внатре. Фала ти во секој случај
Некаде ако го видите овој костим за капење пишете ми. На прити е солд. Вчера пред нос ми го грабнаа последниот број.
Имате на Pretty Little Things само треба да разгледате. Мантилот го гледав беше 50£ ама имаш и дополнителни 20% попуст на таа цена, разгледајте.
Каде да најдам обичен, елегантен фустан за на свадба? Не сум на блиска така да не прескап, не можам од нана на пример. По продавнициве најчесто само на некои шарени парчиња наидувам, нешто скроз обично никако да си најдам