Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Видов вчера вакво во Elitte. :)

2. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Mи треба мантилче некое шушкаво, знаете за периодов, но да биде околу 1000 чак ако може и поевтино, зошто се што видов беше 1500/800/900, дека нели сега е сезоната на истите.

3. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Јас повторно, сеуште не сум купила каиш за дечко ми за роденден, меѓутоа ме интересира дали некоја од вас знае нешто за продавници аутлет или каде што се поефтини производите на следниве марки: Lacoste, Tommy Hilfiger, Gant.... Ве молам помагајте многу ми е битно... стварно сакам да биде прекрасен каишот што ќе му го купам... заслужил :inlove:

4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Ти пишав претходниот пат за продавницата карши Мотиви незнам дали си прочитала, има убави каиши, над 1000 денари се.

А од овие брендовиве има една карши Веро во ГТЦ. Не е аутлет, такво нешто кај нас не наоѓаш. Мислам, ќе најдеш аутлет ама по високи цени како нови :)

5. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Да знам на која мислиш на Макпримат, тоа ми е задња шанса, ама сакав и марка да се... Ах многу сакам кутра јас... Карши верото мислиш на тоа во подрум??? Баш ќе прошетам да видам, не сум видела натака, фала ти... :D

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Каде низ Скопје има есенски џемперчиња, од оние со копчиња што се, и која цена се?

7. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    каде низ скопјево има убави женски кошули струкирани ама така помладалачки да не биде ептен класика кошула????

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.921
    Допаѓања:
    123.389
    Не сум чула за такви аутлети,а и ако има сигурно нема да биде со цена како за аутлет-како што е примерот со странство ;) За Бициани знам дека имаш во Лисиче такво некое продавниче ама незнам колку им се каишите.А зошто да не земеш од Макпримат?Кожни се и многу издржливи,дечко ми одтаму купува само.Башка можеш и со убав новчаник да искомплетираш,мислам имаа такво нешто.Исто имаш и во трговски во продавниците за кожни работи.

9. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Како се движат цените на патиките во Скопје?

10. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.038
    Видов такви во калиопе, ама не беа скрос обични имаа горе од едната страна како 2 машнички :) во секој случај слатки беа, за цена не се сеќавам баш набрзина ги ѕирнав ама над 1000 беа сигурно.

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ќе ти кажам точно, затоа што јас вчера бев по потрага и си купив. Имаш во Elitte скоро на секој тезга освен на тие со вечерни тоалети (кич!) нема баш, се движат од 500-600/50.

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Од 500 денари до 10 илјади денари има патики. Сериозно.
    Не стварно прашувате преопшти прашања на моменти. Патика имаш секаква од брендовска, небрендовска, јас последни купив платнени патики за 450 денари цело лето ги носев и тоа е патика. Некој патика само смета адидас и најк да речеме.
    Прашувајте конкретно за модел или со слика да ви се помогне, вака го мрзи човек на преопшти прашања да одговара.

Иначе џемпери има од Еко елит до Њујоркер Пикок Теранова Мотиви, цени од 500 до 2000...

13. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Viiiiiiiiiiiiiiip :) за да биде каишот прекрасен не значи дека треба да е 4.000 денари или повеќе. Преубави машки, кожни каиши има во Мона, Мак Примат... со тоа што во Мона се околу 1500, Мак Примат 700-800. Јас на твое место како што ти предложија би му купила новчаник и каиш. Ако се решиш на вторава варијанта тогаш поубави новчаници имаат во Мона од 1200 до 1600 така нешто мислам. Ако веќе сакаш да биде ептен маркирано и скапо, тогаш оди во Пјер Карден (мислам дека така се викаше продавницата, или па само има производи на тој бренд не знам, битно гледа према Жена Парк, до Пума мислам дека е) таму новчаник (ништо посебно) беше 2500, исто и каиш отприлика 2500-3000 ден.

14. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Ако ти е толку важно да е скап, оди во American fashion во Аеродром, спроти Бисер трговскиот, на спрат (веднаш пред поликлиника Тоспаш) е таму имаше марка и беа (мислам) 4600 ден. Па раскажи што си направила ;)

15. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Новчаник му имам купено пред 2 години и нема смисла да се повторувам ќе му купам уште нешто поврзано со неговото занимање, а за каишиве дознав кај има аутлет на овие продавници, ама незнам кај се наогаа сеа таа улица васил главинов ама ќе ја најдам, во секој случај фала на советите... На интернет пишува дека 70% пониски се цените во аутлетов од нормалниве продавници па да се надеваме... Сепак каишот не е нешто што губи од мода, посебно што сакам сосема класичен кафен, без селски огромни токи пошто дечко ми околу врат ќе ми го врзе и ќе ме обеси со него... :D Ќе ви кажам што сум направила... :D

http://www.magnetik.com.mk/ Линк ако му притреба на некого нешто.... Се надевам на пристојни цени како за аутлет...

П.С. Да не го посетил некој до сега???

16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.910
    Допаѓања:
    4.542

На страната пишува дека има во ГТЦ на приземје.

17. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Драп мантил? Безвезен нека е, само класичен драп мантил на два реда копчиња, краток.

18. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Феминки дали некаде сте виделе гумени чизми на мала штикла или пак рамни и по која цена ???? За во Скопје прашувам

19. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Да, видов во Roxy Гтц пред некој ден, а за цена не видов.. Прошетај низ Гтц има и на други места :)

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  20. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    И во Трафик(околу 800) и Ил камино (околу 2000) имаше лани, сигурно и сега :)

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.