Побарај на Facebook - Kozabiat Prilep. Јас веќе години ги користам и предобри се. Баш пред некој ден имаа објавено нови модели. Јас земам вакви. Меѓутоа има и комплетно празни.
Каде да купам бел фустан свечен со должина под колена по пристојна цена, може и онлајн проверени страници.
Јас ги имам оние со висок струк, што затегаат. Бројчињата реални како што си носиш. Зедов S/M, задоволна сум и убаво стојат.
Поголем избор на коректори, и посветли и потемни, кремаст барам, не од течните, да држи подолго, да не е воденест, погуста и покремаста структура?
Zdravo dali ke moze nekoj da mi kaze kaj mozam da najdam tipsi vo Skopje, imav kupeno od dm ama ne se mnogu dolgi kolku moite nokti se, samo nekoi podolgi i da se zaobleni na krajot
Дали сте виделе некаде женски џемпери и пуловери со пола патент (half zip), слично ко на сликата. Само да не е онлајн. Spoiler
Дали знаете можеби од каде да си порачам шминки да се опремам, бидејќи шминкам девојчиња одвреме навреме ама не ми се фрлаат 100 евра на шминки ? Нешто ефтино што и некои од салониве купуваат?
Каде можам да најдам вакво сако (или шо и да е), по можност да е оваа боја? Памтам го имам гледано некаде, ама не ми текнува каде.