Сте го виделе ли некаде по продавнициве? Сликава е од luxe fashion но не ми се нарачува онлајн на непробано оти не сум сигурна ниту за број а и да не е многу тенко или без постава. Или ако некоја го нарачала нека сподели мислење.
Во Персин ама во Куманово е Оffice plus, маж ми 2.000 го зема, ама цврст многу. Имало и од 1.000 ден.
Во Ваикики земав лани за 500 денари, на склопување е ама е цврст и издржлив стварно. Видов имаше скоро кај касата пак. Јас да прашам, ваква крем топла јакничка/кошула за пристојна цена (до кај 1500)? Видов во Зара и остали, ама ако има негде поефтино би било убаво
Дали некоја знае дали во Bershka го има овој корсет во продажба? На веб страната го видов, ама дали го има во бутикот на продажба? Да не случајно знаете?
Провери си во полето Search in store. Пиши macedonia и ако го има достапно кај нас, ќе видиш каде Сити мол или Ист Гејт
Devojki ve molam itno mi e, kade mozam da najdam vakov dodatok za kosa kako na slikite? Se nadevam deka ima kaj nas. Tocna informacija mi treba zosto nemam vreme za setanje po bitpazar i slicno.
Каде има ваква кошула, многу одамна ја купив во една продавница ама сега несакајќи ја изгорев со пегла Сега барам иста ваква, да не знае некоја?