Женски каде да најдам хеланки со расцепени рабови од страните низ Скопје или евентуално онлине, да се убав материјал? Се убив од барање..
Не сум порачала, ама блиска моја порача, искрено мене не ми се допадна, многу е тенко за 3900 денари. Крзно има само напред, внатре не е полна, мене тоа не би ме топлело. Ама вкусови..
Низ инста како спонзорирано ми излегуваше елече со две лица крем и црно . Незнам која страна беше . Ако некој знае нека сподели
Добро е што не порачав, на слика изгледаат како да се топли зимски јакни, а плус бев скептик затоа што се изначитав еден куп лоши искуства со нив
Девојки да препорачате некоја онлајн страна за женски брендирани маички на кратки ракави, од кој сте задоволни од квалитет
Каде можам да најдам целосни хеланки? Немам сретнато до сега низ бутициве освен во butik sabe но сега немаат а најпрактични ми се за трудници за ова време па и за зима со палтенце/џемпер одозгора.
Јас го нарачав па ќе видиме за неколку дена што ќе стигне, ако не си купила до сега ќе те известам какво е