Kade da si najdam Rey Ban naocar4inja ama da ne se skapi nesakam orginal poso cesto mi se desava da krsam naocari bas ne mi se davaat mn pari.Eve vakavi kako na slikava
Пред некој ден шетав во Беверли и во Six pm имаше вакви !Мислам 490ден беа или така нешто ! Си купив ја ролетни, да ви се пофалам
скроз исти такви како на сликата си купи братучетка ми од Грција за 10 евра, не дека се оригинал ама пишува Rey Ban на нив и до најмал детал се исти со овие .
Ve molam ako znae nekoj neka pise kade mozam da najdam adidas trenerki za dvegodisni deca?? cekamm fala.
Ај некој кој е од Ск нека ми каже дали има попусти низ бутиците во Ск и исто така до кога траат попустите??? Ај ве молам итно ми е
Има попусти скоро во сите бутици, во некои до 70%. Ми текнува на Теранова, Калиопе, Котон, Евроазија, Манго... Не знам до кога траат, ама некаде видов (не се сеќавам во која продавница) веќе почнаа да носат и нова, есенска гардероба.
Можете да си купите сто и да посакате во Бутик Stilissimo во ТЦ Бисер. Има екстра работи, поразлични од други места, евтини се и кога нема попуст. Бутикот се наоѓа на приземје, гледа накај Мекдоналдс. Позз
Знае ли некој дали во продавницата за чевли Атланта карши киното во ГТЦ чевлите се уште по 390 ден?? Сакам да си се подновам со некој пар )))))))
A dali mozebi znaete kaj ima ubavi a evtini stikli.... akoo mozee odgovor pobrzooo vi blagodaram odnapred
Во Il camino има плати еден земи два пара, од прилина се движат по 1000-300-400 денари, ама пак два пара Вчера поминав али само два пара ми фатија око, сепак провери може ќе ти се допаднат некои, има на улица македонија и во ГТЦ
Во Кисела вода има по 500 ден. во Аванти одма после Трафик доаѓа. Во ГТЦ спроти киното 400 се, и во Il Caminno има плати едно земи две така да и таму ќе ти дојдат по 500-600 ден !
Прв пат гледам една продавница веднаш на раскрсницата кај улица Македонија, порано беше Космофон таму и имаше плакат на кој пишуваше блузички по 250/350 денари и погледнав имаше интересни работи, ама не влегов внатре ми се брзаше. Кој сака може да види таму.