Сакам да си купам тренерки од убав памук да се меки, да не се ептен тенки. Дали имате искуство со овие? Вака по слики ми се гледа убав памукот.
42-44 бројчиња да имаат, младалачко фустанче за една пригода ми треба, да е малку под колена должина со долги ракавчиња, но да не е со некои шари ко за тетки зошто поголеми броеви се такви се . Кај би можела да најдам освен во Енџел? Им ги видов на фб страната, не ми се свиѓаат моделите нешто.
Зависи за што е потребно: Цевка за парно се витка со рака но е доволно јако да држи балони доколку има стабилни нозе
Даска/иверица малце подебела да има тежина 2+метри цевка за парно и 2/3 држачи за на ѕид за цевки спреј во боја по желба и малце шмиргла (800+)
Дали постои уште продавницата A&M clothes Jack&Jones во City Mall? И ако да, имат ли некој сајт за нарачки? Нешто инстаграм? Поточно ми треба да нарачам нешто од Jack and Jones ама немат достава за Мк, има еден грчки сајт ама не можам да се снајдам. Anyone? Дали некој ја посетува Грција овие денови или живее у странство и знае каде се наоѓа продавницата?
Здраво, знам дека е реткост, но дали некој слушнал и видел каде се продава оваа машинка поточно пиштолче за правење на теписи? Или некој да ми предложи продавница за материјали за шиење. Иначе на аглиски е претставено како Tufting gun
Ebay aliexpress alibaba кога веќе ќе биде достапно тука ќе има 1000 онлајн продавници на facebook и instagram(веќе има една)
Девојчиња, каде можам да најдам едноставна кожена сукња? Гледав на некоја страна ама не можам да ја најдам...
Ambar, ама верувам дека во сркоја втора продавница би можело да има. Дали во Сити Мол можам да најдам ваков модел на чизми или некаде во Карпошиве?