Во Пикокс отприлика 1300/1400 ден. Сега на почеток ќе ја држат оваа цена, а лани во онаа продавничката за чевли карши Кино Милениум беа по 500 мислам дека, но некаде во март/април, така нешто беше.
Сакам да прашам...? Каде може да најдам нешто слично ко првите и вторите чизмички на сликава (може и пониски) и како им се движат цените? http://www.femina.mk/images/articles/2505/10.jpg
Се сомневам дека некоја од девојкиве знае да ти одоговори на прашањево. Тони имаше продавница во ГТЦ позади Журнал, не знам дали ја има сеуште ама провери од таму да не му се.
Одамна барам чизми ко оние на Елена Ристеска,од спотот Сакам по добро да те памтам,до над колено што и се,знам дека се од Бершка,ама и таму ненајдов.Видел ли некој слично во Ск?? Или пак како тие окгруглите црно со сребрено менѓуши што ги носи во истиов спот во делот кога искачаат со дечкото навачер???
Дали некоја била скоро во Борис Трајковски?Се наоѓа ли нешто патичиња од Најк или јок?Еднаш имам одено таму кога дечко ми купуваше патики за фудбал ама за мене не разгледав.И колку отприлика се движат ценичките? Тенкс
Слабо е со најк патики, оние високи до над глужд нема ниедни.Зборам за броеви 36/37.За другите не знам.Има од другите, lacoste итн, цени од клу 2300 па нагоре
Слаби се со Најк :/ а од другиве марки ги има скоро сите али големи броеви од 40 нагоре.. (тешко се наоѓа 36/37/3 иначе цените се на пола, тоа е добро
А има најобични модели на патики,не оние над глужд? и која цена се? конкретно нике или адидас ме интересира...
Па ваква иста не ама многу сличен модел ми се чино пола Скопје го носи ги имам гледано јас на Бит пазар
Ајдееее.... Не сум видела а многу ми се свиѓа ама сакам да биде ваква крута ама тешко дека е најдам ако види некој нека пише
Јас имам ваква,само не е шанел значи скрос иста,само без знакот кај што се закопчува,ја купив од солун,такада провери по евроазииве во веро,гтц и рамстор да не имаат.модел е на Бершка мојава.
Ника пред фемили шоп кај зелено пазарче продава еден човек по 250 ден. се, цело Скопје ги носи плус у многу бои има.
Лелеее по 250?? Петок сабота од сабајле работи? Леле морам да го најдам за 250 у сите бои ке си купам бре