Видете на странава има и фармерки,и панталони некои без патенти копчиња и јакни долги со нормални цени.Е сега о укусима се не прича така да се извинувам ако не е тоа што барате https://www.facebook.com/premiumbutterfly2/?mibextid=ZbWKwL
Вакви фустани има во Струмица во бутикот до "мала сцена 112". Не знам како се викаше бутикот но цените се вртоглаво високи.
За пратки не знам, ама робата е таа како на слика, не знам што се бунат често, за таков квалитет затоа е поефтина. Девојката ги слика алиштата од бутикот, инаку истата роба како во други бутици само поефтина. А ролките на пример секаде се поскапи кај нив најефтино. Тоа за пратките дали ги мрзи, свашта се начитав и чудни ми се. Дали од многу работа утки прават ама мора да сменат, губат доверба.
Фала,но мене ми треба за во Скопје. ЗнаамАма мене мн ми се допаѓаат вакви фустани и затоа прашувам да не има некој ваков и тука во Скопје.
Девојки, каде во Скопје можам да најдам евтини куфери? Дали можеби во Рамстор сѐ уште продаваат? Конкретно барам мало куферче (55*40*23) кое би ми послужило како рачен багаж.