Женски, кај да најдам ваква кошула ама не сатенска туку трико да е.... Гледав на инста ама сега не можам да ја најдам. Се сеќавам и на цената, 1280 денари, ама на името на бутикот не..
Дали некаде низ Скопјево сте виделе бели чизми до колено со подебела штикла? Ги свртев овие продавнициве за чевли по Рампа и Лептокарија ама имаат само кратки бели. Да не е онлајн, сакам да пробам.
Здраво девојки, каде да најдам поголеми бројчиња ХЛ/ХХЛ фустанчиња за периодов на прослави? Постои ли таков бутик низ Скопјево? Да не бидат многу свечени.
Bitolcanki vo Vasidora prodavaat razni hulahopki so dezeni po 60den za parce. Kade mozam da kupam komplet 5-6 stakleni solji za kafe ( ne mora da se double wall). Dane se preskapi samo
Некоја ваква елегантна (не теткаста) блуза со интересни ракави/од органза материјал? Или сатенска ама не најобична кошула со копчиња. Низ сите бутици само светки има, и East Gate ги пројдов не знам кај да најдам вакво нешто
Препорачајте некој бутик каде се продавааат костуми за на работа, комплет панталони и сако, Аеродром, Центар, а да не е превисока цената?
Vidi vo bivsho jugoexport vo trgovski. Zara ima kostimi so pantaloni. Butik Bella vo Citymall, porano imase I vo trgovski no ne znam dali uste ima.
Има ли негде да се видат цените на работите во Дуки Дасо онлајн? Зошто не пишуваат цени онлајн или јас не можам да се снајдам?
Пред околу месец купив такви од веро-трговскиот центар, кога ќе се качиш по ескалаторот одма лево, има една жена што продава такви работи, можеби уште ги има. Ги имаше и во New Yorker.
Мислиш на таа продавницата што е на крајот од ГТЦ од страната на Џамбо? Ако е таа, гледав скоро, немаа. Имаа светли кремасти ама јас сакам снег бели. На секој чекор порано имам такви чизми гледано сега кога ми требаат неможам да си најдам.