http://www.polyvore.com/black_stud_strap_low_moto/thing?id=32151997 Каде можам да најдам вакви, или нешто слично во Скопје?
Видов една девојка низ центар со кафеаво сако/палто незнам ни што е многу ми се свиѓаше немам слика али успеав да го нацртам само не ми се смејте! со вакви собрани ракави беше ако видел некој нешто вакво слично низ Скопјево нека кажува, немора кафеаво може и сиво кремасто.. Едит: итно ми треба вакво и многу беше поубаво од ова што го нацртав
значи да ме убиеш не ми текнува кај беа ама милијарда посто видов и знам баш ги загледав, некаде низ гтц, адамс шус ли беше ај ако ми текне ќе ти пишам обавезно хах незнам колку бев од помош
Сакам да прашам...? скопјанки да ве прашам во скопје да ми кажете некој бутик каде што има попусти сега? Неделава идам во Скопје па сакав да си искористам да си купам нешто што нема во Битола
Касниш малце...попустите завршија пред 2-3 недели....Сега мислам дека имаш нешто останато на попуст во Теранова (пред ГТЦ) и во ЊуЈоркер и Евроазија во новото Веро
Феминки, ве молам кажете ми каде да си најдам убави сукњи, но не многу скапи Барам одамна, но никако да најдам!
јас видов едно такво кремаста боја на излог го видов цена незнам, ракавите беа до пола набрани вака .. ако сакаш можам да ти објаснам во ЛП поточно каде зашо е мала локална продавничка
Лел ве молам за помошш! Одамна барам чизми - вакви модели никако не можам да најдам кој знае каде можам да ги најдам во кој бутик? ии колку пари?
сте виделе низ Скопје ваков модел како првиот или вториот ? јас барав по продавнициве, ама не сум сретнала.
Каде да си најдам вакви ?! Секаде на овие страниве за онлине купување ги има, ама во Скопје не сум сретнала Не ми е сигурно од таму да нарачувама, ама многу ги сакам! http://www.polyvore.com/call_it_spring_ ... d=42572695
Девојки помагајте!!! Каде да си најдам корсет, ми треба за на свадба? Сакав да си го искомбинирам со класични пантолони и сако... Мислам дека ќе ми треба некој малку посвечен корсет, само да не е црн бидејќи планирав со кремасто-маслинести пантолони да го носам (зависи какви ќе најдам попрво ) П.С. На кого стојат подобро корсетите, на девојки со големи или со мали гради?
Како бе нема, јас па само вакви гледам. Има во Офис ако сакаш поквалитетни, ако не ти е толку битно поевтини во ГТЦ горе на ќошето она Мис Шоп.
Имаш како првите на сликата, многууууууу слични во продавницата на Газела, карши Палома Бјанка, кожни по 1500 ден.
Вторите се Џефри Кемпбел и чинат неколку стотици долари, овде нема шанса да има ни копија. А оние со патентите во A&V црни видов такви.
Каде да си купам убави тренерки памучни како за по дома, ама не поскапи од 1500 денари? Да одам на зелено, бит пазар или до Шутка да шпартам?