Здраво Каде можам да најдам убави чинии (сервис) и чаши за кафе, да ми преложите некоја страна или продавница
Каде можам да најдам патики џордан оргинал а по поефтина цена? Ми искачаат страници од Косово што се поефтини и пишува оргинал но не знам дали е точно.
За кожна и по твој кејф можеш да нарачаш мислам да ти направат во https://www.facebook.com/HorvatLeather
Здраво Каде да најдам убави кутии за складирање брашно,просо,сусам,кафе,шеќер и други таквии работи? Фала❤
Не знам како да го наречам ова парче гардероба Ја видов Лила на вчерашната емисија го носеше и ептен ми се засвиѓа. Дали знаете каде може да најдам таква мрежичка блузичка? Или што и да е
Попустите се веќе при крај. Во голем дел од продавниците се веќе завршени. Сезонските попусти траат обично од 26 декеври до средина на Февруари.
Во сите молови има огромни попусти месецов. Само сега скоро од се е останато само xs бројчиња, ништо друго нема, а цените се баш евтини, само изборот на броеви е оскуден.
Оваа ташна е од Манго, на страната видов дека повеќе ја нема. Дали може да ми кажете од каде можам да си купам иста ваква или дали сеуште ја има во City Mall во Манго?