Јас имам од Зара и многу ми се погоди, ја носам со години, засега не е оштетена/излупена. Само не е црна, маслинесто зелена е. Моите се од Хомакс, има доста избор на стаклени и пластични.
Солис Силвер имаат штанд во Ист Гејт, не знам колку се квалитетни ама имаат интересен накит. Пандора, Ребека евентуално.
Ти благодарам. Пандора и Ребека дефинитивно отпаѓаат. Од обетките од Пандора имам страшна иритација на ушите (а велат дека се сребрени?!), а од Ребека се расипа позлатата после 2 носења и пола година во кутија. Овие Солис не ги знам, ама може да ѕирнам.
Во бизнис центарот на крајот десно има еден бутик, мислам дека Фантазија се вика. Во старата чаршија, низ уличките, последната најлево (кога гледаш од плоштадот) има неколку и најмногу во линија има на булевар, наспроти домот на културата.
Има во авон Здраво на сите,Дали некаде сте сретнале од овој модел? По можност зелената боја од сликата...ниту едно сако не ми стои убаво освен ова,го имам во бела боја но сакам и во друга боја
искуство со сарита онлајн продавница? прочитав и негативни и позитивни коментари па ме интересира некоја феминка во скоро да не порачала да сподели искуство? им пишав дали може слика да ми пратат ми вратија дека сликата била во живо.Да не знаете каде на друго место можам овој модел да го најдам?
Девојчево е мислам внука на газдите, така да вистина се во живо сликите. Имам неколку пати нарачано, последно беа океј, а претходно пола нарачка ми пратија, па друга боја, а не таа што ја нарачав. Инаку и кога нарачувам од кај нив, не очекувам да се многу квалитетни работите, со оглед на цените.
Повеќе пати имам нарачувано од нив. Коректни, праќаат тоа што гледаш, ама не дај боже да побараш замена, магично ќе ги снема.