Каде да најдам розово сако, ама онаа дреч розева, не светла. Во Зара видов 2600 некако многу ми е, во некое маалско некаде каде што сте виделе сигурно да има да кажете?
Има на Сарита продажба на ФБ. Ама само ако знаеш точна големина. Исто, и на ГУД СТАЈЛИНГ на ФБ. Имаше вакви на ФБ, некоја страна Ако ми текне, ќе ти пратам линк.
На поминување во Теранова видов циклама сако (има и комплет панталони, но верувам се продаваат оделно), ама не знам цена. Фино изгледаше.
Има ли кај нас некој, дизајнер/конфекција и сл, што може да изработи ribbed knit дизајн? Пример вакво на ребра што доаѓа
@RaySunn Ти благодарам многу. А имаат ли Фејсбук, Инстаграм, мејл? Пошто на Гугл ми излегува некоја сендвичара со истото име.
Кожни старки високи што не се скоро 5000 денари каде би можела да најдам? Гледав во Arthur's и Buzz Sneakers ама прескапи се.
Лајкни ги Артурс на фб секојдневно објавуваат попусти на моделите сигурно ќе начекаш, онлајн се многу поефтини
Дали некој знае каде на друго место (освен Skinaholics) ги има производите на Axis-y? Поточно овие два од сликите.