Ми го кажаа тој предлог, ги проверив на инста, ама последна објава им е 2022 изгледа не се веќе активни.
Девојки каде да најдам еднобоен црвен фустан? Во City Mall во New Yorker бев пред две недели ама немаше црвен, а два дена пред да отидам на нивната веб страна пишуваше дека има демек ,,new in" , а по другиве продавници немав време да ѕирнам дали има. Вакво фустанче барам со тенки прерамки или со краток ракав:
@ivanamackica Претходно во Зара нонстоп имаше вакви, во секаква боја. Беа супер тесни за носење и евтини. Оригиналната цена им беше околу 700 ден и на попусти редовно си беа по 300. Но, сега гледам нема Во Котон мислам има слични модели, ама не знам дали баш има црвен. Плус види во следните: Манго Бершка Бершка
@MandyLane Менди, ако ти се порачува и имаш време да почекаш т.е не ти е за премногу итна прилика, еве: (Ако ти треба линк од некое, ќе препратам) Вакви од Котон ми излегуваат Порано имаше премногу парчиња со лимон принт поради колекциите на Долче и Габана, ама сега барем овде поретко се сретнуваат. И тоа најчесто некоја блуза со лимон апликација. Евентуално во летниот период, може понекогаш да се сретнат фустанчиња и костими за капење.
@Anturium Провери во Nine West, баш пред некое ми излезе нивна реклама за нови bold colors. Тука на сликата кај првите ти ставив стрелка, мислам дека се баш како бојата што ја бараш: Во Манго и сличните повеќето модели се индиго сини (потемни) или бебешко сини. Но, исто би ти препорачала да провериш низ поевтините дуќанчиња, бидејќи во таквите вообичаено шпиц чевли има во секакви бои.
@Anturium За жал онлајн немам порачувано, но може да ги контактираш, да ги прашаш. На сајтот во информации околу shipping изгледа пишуваше околу 30 дена стандард, но провери за посигурно.
Ми треба за нареден викенд не верувам да ги добијам. Фала ти сепак ќе ги имам во предвид преубави модели имат
@Anturium Ако не си од Скопје, а имаш некој од градот, можеби може да го замолиш да провери дали им се достапни во продавниците, па некако така преку некој да ги купиш
Zeni Srekni praznici.Pak jas dosagam so prasanje.Sakam da si kupam trenerki-komplet XL broj no da ne e online.Da ima prodavnica.Dolniot del da bide crn obavezno.No da ne e poveke od 3000 denari.Od kade da najdam?
Провери во Ваикики,Синсеј.. Во Синсеј имаш,ама како одделни парчиња. -горен дел -долен дел Сум ги видела и кај нас пред некое време,околу 1000-1100ден. се. pull&bear Исто ти се одделни парчиња.Еве ги со горен дел на патент: И еве го горниот дел без патент: Тренерките+дуксерот на патент=2040ден. Тренерките+дуксерот без патент=1850ден. Од овие ми се така,по ефтините,по другите што сум сретнувала само едно парче било 2000-3000ден. Се надевам дека помогнав.Среќни празници