женски сакам да купам Ugg boots ама не многу скапи да не знае некој во Скопје Струга или Охрит по некоја солидна цена ? фала однапред
Девојки високи штикли до колена со ваква стикла до 2000 да не знаете каде има? Лани имаше во Кисела вода во една продавница карши трафик ако знаете дали има уште ве молам да ми пишете.позз
Во Скопје во кинеската во Карпош 3 има добри модели околу 500 денари се мислам, доста евтини. Истотака и во лептокарија поголем избор на продавничката на ќошот кај Т-Мобиле што гледа накај Партизанска за околу 1000 денари. Чизмички до глужд, рамни поевтини некаде низ Скопјево?
http://fancy.mk/top-10-chevli-za-ovaa-sezona-255.aspx Strasno mnogu mi se dopagaat crvenite zmijska koza cizmi!! Ste videle li kaj nas takvi i cena sekako )
Ее да знам за кое сако зборувате, и јас сакав тоа да си го купам и беше 1790 мислам, ама плус имаше само помали бројчиња S . Види разгледај може ќе ти одговара п.с. Навистина беше убаво
Барав,али не најдов,а пошо не сум многу во темиве за мода,само едно прашање девојки. Знаете каде има попусти (ако има) на патики во Скопјево? Немора да е марка,онака дали имате информации дали има некаде попусти.. Фала ви..
Девојки сите што баравте чизмички како на Пуфи,да ви кажам дека видов такви со помала штикла само,во Буњаковец ,долу на прв ред,само не видов која цена се,стојат на излог.Во таа продавница има убави квалитетни чевли,и некаде на средина се наоѓа во редот,преку една продавничка има парфимерија се надевам ќе се снајдете
Баш како средниот имаш на бит-пазар....има и обетки и ланче такво...е сега ќе ти поцрни брзо, тоа да, ама убаво изгледа кога ке го купиш...
Лани мислам дека имаше слични (колку што памтам шпиц беа) црвени од овој тип, горе на спрат во ГТЦ и мислам дека беа 7500 ден.
Би знаела некоја каде можам да најдам најобична кафена блуза ролка, а и немора, но со долги ракави да е?? знам дека доста обична работа барам, али сепак, незнам каде да барам ?
Јас знам дека има такви бодиЊА, со долги ракави и ролка нагоре, една моја другарка стално носеше порано. Најверојатно ги има и на пазар, па провери. Или па негде кај што се продава боди. А исто сега ми текна има на пазар 100% ролки такви, обични како блузи и тоа доста евтини 150-200 денари.