Во Буњаковец, од задната страна, до Рубин некаде е бутикот - не ми текнува на името, има два модели, едниот е 1500, другиот 1600 ден.
Имам исти ама лани ги купив во она office shoes. Не беа нешто мн скапи 3000 а мислам дека имаш и сега во peacocks Бувот и од манго денец го видов али солена цена ау Од акцесорисе другачие беше бувот јас го имам 600 на попуст беше
На женски пазар се 250-300 (барем толку беа пред еден месец кога купував),ама ако те бива можеш и да се ценкаш или во зависност од тоа колку ти треба да бараш парчиња кои им се останати
епа девојки кои живеете во Гостивар дали кје можете да ми кажите одприлика какосе движат цените за гардеробата, например џемперчиња, фармерки, дуксеви.. и патиките какона пр. нике, адидас.. кје ве молам набрзо кје одам гостивар во посета кај другарка ми и сакам да знам одприлика колку пари да земам.. фала однапред
Девојки дали знаете каде можам да најдам некои убавки марами (во Скопје) како што имате постирано слики во темата марами.Многу ми се допаѓаат и никаде неможам да начекам некои убави а да не се прескапи.Барав и во Гевгелија кога имав прилика да отидам ама не најдов.Фала ви однапред
^Мислам дека годинава више ќе ги има насекаде.Побарај низ локални продавници сигурно има. Лани јас си купив такви во Офис шус,истите ги имаше и во Њу-Јоркер,и во ЕуроАзија има слични,така да ако баш неможеш да најдеш,мада не верувам, ете ти опција.
Извинете повторно јас со моите марами...заборавив во предходниот пост да прашам дали има случајно некои поефтинки во шутка дека планирам во сабота да појдам па да не шетам за џабе низ град
МНОГУ МИ Е ВАЖНО! дали знаете каде можам да најдам вакви ташни, по можност поевтини.. неможев да најдам подобра слика, како на таа девојката лево.. долги се и шарени
имаше еден пост каде што се спомнува дека имало одела на попуст во гтц на приземје,дали уште важи попустот ? а ако не важи колку чинат ?
P.s заборавив од следнот број има и во АВОН 600 денари е а има и обетки мали буфчиња тие се 500. убавии се многу. ако и тие не се мн ефитни мислам дека е најприфатлива опција, а изгледаат мн убаво, не ефтино, баш онака префинето