Девојки помош , Каде можам да најдам вакви како папучки но да идат со фустан и да се малце како за дотерување .
Здраво, дали некој нарачувал од официјалната страна на guess, да ми помогне да ми каже како оди дали се плаќа достава, дека на страната пишува фри шопинг, царина и за колку време стигнува нарачката? Многу ви благодарам
Не ги зедов од Македонија, маж ми има картица за попусти. Јас не сум љубител на папучи, перидов само нив ги носам. Провери некаде онлине ако можеш да ги најдеш.
Фармерски шорцеви онлајн, кај има повеќе избор? Во амбар гледав едно време, сега им ја отварав веб страната ама само памучни имаше.
Каде на онлајн страниве можам да најдам ташни за на плажа? Некои не преголеми и не прешарени.. Фала ви однапред
Јас имам нарачувано. Фри шипинг е да. Е сега за царина се плаќа ама не знам над колку пари. Мислам дека над 70 евра ама не ме зимај за збор. Јас имав 50 евра напраено и не платив достава. Работите ми стигнаа за 10 дена.
Јас имам купено Birkenstock влечки во Беверли Хилс во продавничката Рале. Нема многу избор на модели и бои ама ги продава по 1200 денари. Не знам како ги зема веројатно по некои чудни канали ама ги продава во кутија и со сите салтанати (може се и ептен добра копија). Две години ги носам не се попуштени. А слични такви гледав на NickelsNoww. Не знам какви се влечките ама летово купив сандали од нив ептен се удобни.
Каде се наоѓа продавничката точно? Ич не сум ја запазила, само по детските се акам таму Да си ја пробам среќата
Провери на битпазар во продавничките што се на улицата сега скоро бев да купувам штикли и мислам дека имаше нешто слично.
Не зимајте од Никелс многу се тешки како за влечка... лесна треба да биде и не се удобни. Јас земав во Лептокарија во Step&Go убави и удобни и не беа скапи
@idontwannabeyou Arsufashion на инстаграм види, имаат продавница во Тетово, ама прашај можеби праќаат по карго.