Proveri niz ostanatite prodavnici vo biser. Istite proizvodi se vrtat niz cel trgovski samo 100/200den +/-
Каде можам да најдам убави хеланки за вежбање? Сакам да бидат едноставни, без мрежи и многу бои, по можност црни/тегет. Марката не ми е битна и до 2000ден макс
Во oysho има предобри хеланки. Цените им се од 1500 до 2200. Малку поефтини имаш во Супер Стејси. Имаат инстаграм и веб страна.
Се согласувам со одговорот погоре, многу се квалитетни и пријатни хеланките од Oysho. Исто фина спортка облека има и во H&M.
Уникат Голд Куманово. Пиши им на Инстаграм. Бутик Лилоу Куманово, ама мислам немаат светкави. Вака црни само имаат, и во други бои. Во Веро Џамбо ги има.
Да не знаете дали некаде по моловиве имаат донесено есенска роба? Конкретно тенки џемперчиња, кошулки барам.
Зара имаат есенска гардероба, поминав пред некој ден, сигурно и другиве. Есента на прагот е, секако дека имаат, и јакни зимски веќе почнале да вадат.
Суперстејси се стварно предобри. Имам едно 5-6 пара (сите ми се на попуст купени) и со години не мрдаат, ниту едно конче. Топло препорачувам
Фала Ептен не можам да купам хеланки онлајн, ама сега мислам имаат продавница во сити мол, или грешка сум? Случајно да немаат и во ист гејт?