вакви ланчиња имаш во new yorker,accessoriez,springfield во аccessorize бувот е 1.260ден.,а во springfield имаш точак 290ден.
Јас минатата недела видов во т.ц.лептокарија на крајот на трговскиот,продавницата излегува накај партизанска и гледа накај општината,значи на крајот на самиот ќош се наога,веднаш до т-мобиле-имаше многу убави модели и на попуст беа околу 1200-1700 ден. а имаше неколку модели и во беверли видов
Да не знаете каде има ефтинки кратки капутчиња по можност црни, и ако знаете точна цена да ми дадете?
Вакви? Негде низ градов? Ама баш јака црвена и подебела штикла, без циркони, машњи и сл.тракатанци. Уште од Мај барам нигде не сум видела, сега бидејки има нови колекции ако некој видел молам за рипорт .
Најубава вакви само не лакирани имаше некаде во крај на мај- јуни во Дора. Незнам дали ги има уште, знам само дека беа 2,700, види може пак имаат, ако не си видела до сега
^^^Чизмички до глужд имав видено во темата за вашите чевли,Марама имаше постирано многу убав модел на сиви чизмички до глужд со солидна штикла,од Аванти,600 денари ги зела. А јас барам најобични црни салонки,само да бидат високи.
Нешто слично на ова има во Santel во Кисела Вода таму кај рампата само мислам дека не е толку тенка штиклата како оваа на сликата . Инаку 1800 денари се.
исти вакви, т.е. не исти туку уште поубави и повисоки без ништо на нив а од ист материјал како овие имаш спроти трафик во к.вода што е продавничката, 1900 и има нежно розевки и нежно кремави, плус одоздола се црвени како лобутинки
Ги видов на http://www.tally-weijl.com дали знае некој дали ги има или слични на овие сакам да си купам
Тие во кинеската се како од антилоп, и личат на чамци од напред. Не ти препорачувам да ги купиш. Јас вакви идентични, само малку повисоки-до колено, лани купив од Аванти во Бисер. Меѓутоа таа продвница се затвори. Провери во другите продавници на Аванти, би требало да имаат донесено чизми.
Ланче со привезок или само привезок, медалјон. Од оние што се затвораат и внатре сликички две што се ставаат... Ениуан?