Predlozete butici on line ili ne (ama da e Bt ako ne se on line) so ubava obleka fustani, kosuli.. sekojdnevno i moderno ama so golemi broevi plus size
Bodyline единствено сега ми текнува. Имаат онлине достава и имаат и поголеми броеви. Побарај ги на инста/фб
Кафеава ташна во оваа нијанса. Овде ја немаат веќе. Во спојлер какви модели од прилика може. Spoiler: Модели
Здраво, каде можам да најдам убави, квалитетни машки пижами со разумна цена? Бонати се многу скапи 2000ден+
Њујоркер, м хаус во ист гејт и на некоја друга продавница видов но не се сеќавам, за овие две сигурно. Во ист гејт да прошеташ наоѓаш сто посто Сум купувала од ваикики и синсеј и топ се. Само немој од сара фешн
Пролетва купив убави од чешлан памук од Стружанка, треба убаво да побараш низ продавниците. Исто квалитетни има во Ангротекс-Штип порано во Рамстор беа, сега мислам само на Аеродром има продавница, ако си од Скопје. Докај 1000 денари беа.
Квалитетни високи чизми до колена од каде препорачувате да се купат? Гледав во Зара некој модел, но не знам дали би вределе за цена од 6000+ денари?
Мислам дека Зара невреди. Подобро види во некои од поквалитетниве продавници за чевли како Бијана, Пеко, Лоли и сл