Здраво,искрено не знам дали упаѓам,но простете . Барам машка облека за дебели луѓе,што е малку тешко во Скопје наше . Ми треба јакна со големина 4XL/5XL .... Исто барам и дуксери и windбрејкери . Дали имате информација,место,каде во Скопје има продажба со овие големини ?
Зависи и колкави ти требаат, сегде не е исто тоа 4ХЛ/5ХЛ. Види во Ваикики, имаат таму поголеми броеви на јакни, дуксери ама се зависи како што реков колкава големина ти треба. А во она Гуливер си видел? Само таму знам се прескапи работите.
Дали знаете од каде можам да си купам или нарачам гумени чизми Hunter или друг бренд само да бидат гумени за дожд и квалитетни. Пред неколку години имаше во Office Shoes.
Ваква бунда, не мора да е иста боја може и сива, крем итн. Само да е истиов модел. Знам за бутик ИВ дали сте виделе негде на друго место. да НЕ е вистинско крзно.
Знам дека пред некоја година некој беше спомнал дека вакви има некаде во МК... Дали беше Кочани - не паметам. Знае некој да ми каже каде би можел да најдам? Не мора исто, битно е да биде со ноти, за подарок ми е.
Дали имате предлог за бутици каде што има убави и квалитетни фустани, да не бидат секојдневни, но не ни многу свечени. Ми треба за организирана забава, немам некој конкретен модел што го барам. Гледав во Fairytale, интересни модели имаат, така да ако знаете слични продавници секоја препорака е добродојдена.
Барам да купам зимска јакна, слична на сликиве, каде можам да најдам опции? Нешто што ќе можам да носам повеќе сезони, да е квалитетно?
Каде можам да најдам бунди, но не од вистинско крзно? Да не имате сретнато, обично има по косовските онлајн страни на инста, но не сум сретнала?