Корсети има во Motivi во Рамстор и тоа по 400 ден . Сакав да си купам еден ама немаше број. конфекциски број 40 мислам дека се останати само
Еј женски, дај бе кажете од кај да зеам искинати фармерчиња или некои црно но избледени... И ќе ве замолам да не ми спомнувате многу Рамстор и Соравиа, пошо не сум многу по шпартање.
devojki jas ne sum od sk, a petok sakam da odam, pa me interesira dali seuste ima popust i kade??? p.s. po kolku pari e se od prilika onaka
Девојки би сакала да прашам во Tally Weijl какви се цените и освен облека дали се продават чевли и бижутерија? И ако може да ми кажете каде точно се наоѓа дуканот бидејќи јас не сум од Скопје??? Поздрав
Да има и чевли и бижутерија и купачи и ташни.. се има... има еден дуќан во трговски и еден во рамстор
Цените се донекаде прифатливи, кошулки, маички подолги по околу 1000ка, има убави фустанчиња моментално по околу 1700 денари, за фармерките баш незнам, штиклите на пример мене ми се скапи, ќе ги најдеш истите или барем слични и во друга продавница се движат по негде 3000 денари, каишите се по негде 700 денари, а накитот, марамите и ташните се исто така скапички, ама може да начекаш нешто интересно на попуст. Е тоа , ајде после извести не во „што последно си купивте„ што си направила
A можеш да си провериш и во Aдидас има убави моделчиња јас пред една недела си купив црни до глужд за 2450ден...сепак мислам дека за Aдидас тоа е доста прифатлива цена а башка тоа и квалитетни се
Пред малку ја разгледав новата колекција fall 10 на Кара и ми изгледа дека имаат добри модели, има некој од Ск што бил во Кара да ми каже отприлика како се цените (на новата колекција) пошто не сум од Ск.
Каде да си купам?..па и на попуст плус слушам во орка имало доста голем попуст другарка за 1500 ден мислам беше си купила патики.. ама ја сакам од најк дали некој знае дали во најк има попуст и дали има до 1500 патики???
Каде да си купам?..па и на попуст плус Мислам дека кога поминав видов дека има попуст ама не ме фаќај за збор. A за 1500ден во Nike мислам дека тешко ќе најдеш патики, ама што му ја мислиш толку и онака сите се made in china и тие во nike и тие во орка, затоa купи си некои за поефтини пари и не му ја мисли многу